HaleyDewit Club
registrarse
Fanpop
New Post
Explore Fanpop
Het album '21' camioneta, van zangeres adele is tot nu toe het best verkochte album camioneta, van deze eeuw. '21' stoot hiermee 'Back to Black' camioneta, van Amy Winehouse camioneta, van de troon.

De Official Charts Company (OCC) maakte bekend dat met 3,4 miljoen exemplaren '21' tot nu toe het best verkochte album camioneta, van 2011 is. Het album camioneta, van zangeres adele streeft hiermee het record camioneta, van 'Back to Black' uit 2006 camioneta, van wijlen Amy Winehouse voorbij. Dat album ging voor 3,3 miljoen keer over de toonbank. Sinds de release camioneta, van '21' in januari camioneta, van dit jaar, heeft het album de parte superior, arriba 10 camioneta, van best verkochte platen in het Verenigd Koninkrijk niet verlaten.
De stijging in verkoop is te wijten aan de huidige publiciteit rond Adele, die onlangs zes nominaties ontving voor de Grammy-awards. Ze is ondermeer genomineerd in de categorie 'Album camioneta, van het Jaar' en 'Nummer camioneta, van het Jaar'. De 23-jarige zangeres herstelt momenteel camioneta, van een operatie aan haar stembanden. (Belga / MVL)
video
zonde
vd
zendtijd
added by natulle
Source: tumblr
added by HaleyDewit
Source: my camera
added by HaleyDewit
Source: google
added by HaleyDewit
video
parachute
the mess i made
música video
added by flowerdrop
added by HaleyDewit
Really beautiful song and heartbreaking música video :'(
video
westlife
unbreakable
música video
added by HaleyDewit
video
enrique iglesias
bailamos
música video
added by HaleyDewit
added by flowerdrop
Damon: I want to apologize to tu for being such a world-class jerk the other night when I tried to kiss you. There’s no excuse. My therapist says I’m actuación out, trying to punish Stefan.
Elena: For what?
Damon: It’s all in the past. I don’t want to bring it up. Let’s just say that the men in the Salvatore family have been cursed with sibling rivalry. And it all started with the original Salvatore Brothers.
(scene between Caroline and Stefan)
Damon: The Salvatore name was practically royalty in this town until the war. There was a battle here-
Elena: The Battle of Willow Creek.
Damon: Right....
continue reading...
added by flowerdrop
added by HaleyDewit
added by HaleyDewit
video
the
oc
video
harry potter
a very potter musical
act 1
part 1
added by HaleyDewit
video
leona lewis
naked
echo
video
harry potter a very potter musical
act 1
part 3
De Amerikaanse acteur Daniel Radcliffe kreeg uitslag camioneta, van de bril die hij als Harry Potter moest dragen. Dat blijkt uit een gesprek tussen hem en schrijfster JK Rowling op de DVD camioneta, van de laatste film, 'Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2'.

De allergische reactie begon toen Radcliffe de bril voor het eerst opzette. "Ik kreeg twee kringen met witte pukkels en plekjes rond mijn ogen. Het heeft een week geduurd voor we ons realiseerden dat het aan de bril lag", zegt hij. "Gelukkig geloven we allebei niet in voortekens", vult schrijfster JK Rowling hem aan, "Jij was de uitverkorene." De DVD 'Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2' ligt op 16 november in de winkels. (Belga / JDH)
video
harry potter
a very potter musical
act 1
part 5
Het releaseweekend camioneta, van de achtste en laatste Harry Potter-film is een voltreffer geworden. "Harry Potter and the Deathly Hallows, deel II" bracht volgens het vakblad Hollywood Reporter het voorbije weekeinde wereldwijd een sensationele 475,6 miljoen dollar (337 miljoen euro) op.

Met dit bedrag breekt de nieuwe Potter-film het record camioneta, van voorganger "Harry Potter and the Half-Blood Prince", die tijdens het openingsweekeinde in 2009 ook al een slordige 394 miljoen dollar opleverde.
De laatste saga in de blockbusterreeks camioneta, van Harry Potter ging het voorbije weekeinde in première in 59 landen. In...
continue reading...