responde esta pregunta

misceláneo Pregunta

I HAVE TWO F*CKIN preguntas THAT ARE P*SSING ME OFF!

THE FIRST QUESTION: ON WINDOWS MOVIE MAKERS I TRY TO PUT música o LITTLE SEENS IN IT BUT ALL IT SAYS IS: FILE NOT FOUND EVEN THOUGH THE FILE IS RIGHT ON THE SCREEN!! SO WHEN I CLICK ON THE LINK IT SAYS IT AGAIN.

segundo QUESTION:HOW DO tu POST A VIDEO tu MADE ON WINDOWS MOVIE MAKER ONLINE????

UGH...WHY DOESN'T ANYTHING WORK OUT FOR ME?


 swiftluver posted hace más de un año
next question »

misceláneo Respuestas

cassie-1-2-3 said:
Just because the file is on the screen, that doesn't mean it's still there.

Make sure tu didn't mover o borrar the file. If tu did, either put it back where it was, o subir it again.

And to post it online, go to a video sharing website (I'd say YouTube would be the obvious choice), make an account, then click "upload" at the top. Follow the directions, wait a few minutes, and you're done! From there, tu have the option to link o embed the video onto other websites.

PS: make sure tu publicar the video with WMM after tu finish putting it together. If tu don't tu won't be able to view the video. It took me forever to figure out tu were supposed to do that. Go to "file --> publish" o something like that.
select as best answer
posted hace más de un año 
*
ok.
swiftluver posted hace más de un año
Sonicishot said:
Maybe it is because the program isnt functoning correctly.....>.< =( ;( :-S And i do not know your segundo question...
select as best answer
posted hace más de un año 
*
ok.
swiftluver posted hace más de un año
EalasaidWooster said:
I'm not sure! I've had trouble with this in the past too! My computer sucks! :(

select as best answer
posted hace más de un año 
*
same with mine.
swiftluver posted hace más de un año
*
Yeah......):
EalasaidWooster posted hace más de un año
next question »